ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS5

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS5

 

Το Sony PlayStation 5 (PS5) είναι η πιο πρόσφατη κονσόλα παιχνιδιών από τη Sony και αναμενόταν με μεγάλη προσμονή από τους παίκτες παγκοσμίως. Με τον κομψό και φουτουριστικό σχεδιασμό του, το PS5 διαθέτει εντυπωσιακές προδιαγραφές υλικού που προσφέρουν μια πραγματικά επόμενης γενιάς εμπειρία παιχνιδιού. Το PS5 τροφοδοτείται από έναν προσαρμοσμένο επεξεργαστή AMD Zen 2, μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών με βάση το RDNA 2 και ενα SSD που παρέχει σχεδόν στιγμιαίο χρόνο φόρτωσης.

 

1681495313506 convert.io scaled
@topreviews.gr

Όσον αφορά το gameplay, το PS5 προσφέρει μια καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία με ανάλυση 4K και τεχνολογία ray tracing που προσφέρει ρεαλιστικό φωτισμό και σκιές. Το ασύρματο χειριστήριο DualSense διαθέτει απτική ανάδραση και προσαρμοστικές σκανδάλες που προσφέρουν μια πιο απτική και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Το PS5 έχει επίσης σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την προς τα πίσω συμβατότητα, επιτρέποντας στους παίκτες να παίζουν τα περισσότερα παιχνίδια PS4 στη νέα κονσόλα. Επιπλέον, το PS5 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών παιχνιδιών, όπως τα Demon’s Souls, Spider-Man: Miles Morales και Ratchet & Clank: Rift Apart.

Συνολικά, το Sony PlayStation 5 είναι μια ισχυρή και καινοτόμος κονσόλα παιχνιδιών που θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία παιχνιδιών. Είτε είστε σοβαρός παίκτης είτε απλά αναζητάτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, το PS5 προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Η πιο ενημερωμένη λίστα για τά παιχνίδια του PS5 μέχρι τώρα ….

1. Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition – PS5 Game

 

Το Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης που αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montreal και δημοσιεύθηκε από την Ubisoft για την κονσόλα PlayStation 5.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της εποχής των Βίκινγκς και ακολουθεί την ιστορία του Eivor, ενός Βίκινγκ επιδρομέα που οδηγεί μια ομάδα πολεμιστών από τη Νορβηγία στην Αγγλία σε αναζήτηση μιας νέας πατρίδας. Το gameplay επικεντρώνεται στην εξερεύνηση, τη μάχη και την προσαρμογή, με έμφαση στην επιλογή και τη λήψη αποφάσεων από τον παίκτη.

Οι παίκτες ελέγχουν τον Eivor καθώς περιηγούνται στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, ο οποίος περιλαμβάνει μια ποικιλία τοποθεσιών εμπνευσμένων από την πραγματική Αγγλία, όπως το Λονδίνο και το Stonehenge. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία παράλληλων αποστολών και δραστηριοτήτων, όπως επιδρομές σε εχθρικούς οικισμούς και κυνήγι ζώων για πόρους.

Η μάχη στο Assassin’s Creed Valhalla βασίζεται σε έναν συνδυασμό μάχης με κοντινή απόσταση και stealth, με τους παίκτες να μπορούν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία όπλων και ικανοτήτων για να εξουδετερώνουν τους εχθρούς τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία που ονομάζεται “Raids”, όπου οι παίκτες μπορούν να συγκεντρώσουν ένα πλήρωμα και να κάνουν επιδρομές σε εχθρικές περιοχές για πόρους και λάφυρα.

Η Ultimate Edition του Assassin’s Creed Valhalla περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του βασικού παιχνιδιού, καθώς και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει από την κυκλοφορία του. Αυτό περιλαμβάνει νέες αποστολές ιστορίας, όπλα και σύνολα πανοπλίας, καθώς και μια ποικιλία αντικειμένων και μπόνους εντός του παιχνιδιού.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Assassin’s Creed Valhalla είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και οπτικά εφέ, τα οποία αναδεικνύουν την ισχύ του PlayStation 5. Τα περιβάλλοντα και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά λεπτομερή και απίστευτα ρεαλιστικά, δημιουργώντας έναν καθηλωτικό και συναρπαστικό κόσμο για να εξερευνήσουν οι παίκτες.

Συνολικά, το Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς των παιχνιδιών δράσης ανοιχτού κόσμου, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό επίπεδο προσαρμογής, έντονες μάχες και έναν καθηλωτικό κόσμο βασισμένο στην πραγματική ιστορία.

2 . Mortal Kombat 11 Ultimate Edition – PS5 Game

 

Το Mortal Kombat 11 Ultimate Edition είναι ένα παιχνίδι μάχης που αναπτύχθηκε από την NetherRealm Studios και δημοσιεύθηκε από την Warner Bros. Interactive Entertainment για την κονσόλα PlayStation 5.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα εκτεταμένο ρόστερ με περισσότερους από 30 χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν, συμπεριλαμβανομένων κλασικών αγαπημένων χαρακτήρων όπως ο Scorpion και ο Sub-Zero, καθώς και νέων χαρακτήρων όπως ο Geras και ο Kollector. Το gameplay επικεντρώνεται σε έντονες μάχες ένας εναντίον ενός, με έμφαση στη γρήγορη δράση και τις βίαιες κινήσεις τερματισμού, γνωστές ως Fatalities.

Το Mortal Kombat 11 Ultimate Edition περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του βασικού παιχνιδιού, καθώς και όλους τους χαρακτήρες DLC και το πρόσθετο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε από την κυκλοφορία του. Αυτό περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως οι Rambo, Rain και Mileena, καθώς και νέα στάδια και δέρματα για τους υπάρχοντες χαρακτήρες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Mortal Kombat 11 Ultimate Edition είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και οπτικά εφέ, τα οποία αναδεικνύουν την ισχύ του PlayStation 5. Τα περιβάλλοντα και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά λεπτομερή και απίστευτα ρεαλιστικά, κάνοντας τις μάχες να μοιάζουν ακόμα πιο έντονες και ενστικτώδεις.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου ιστορίας που ακολουθεί τα γεγονότα των προηγούμενων παιχνιδιών Mortal Kombat, καθώς και τρόπων online multiplayer, όπου οι παίκτες μπορούν να πολεμήσουν μεταξύ τους σε αγώνες κατάταξης ή σε περιστασιακούς αγώνες με φίλους.

Συνολικά, το Mortal Kombat 11 Ultimate Edition είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς των fighting games και της σειράς Mortal Kombat, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό ρόστερ χαρακτήρων, έντονο gameplay και εντυπωσιακά γραφικά που κάνουν τις μάχες να μοιάζουν πραγματικά επικές.

1575771 MORTALKOMBAT11COLLECTPS5 hero 240x148 786x587 1

3. Resident Evil Village

 

1711841 CAPCOM PS5 RESIDENT EVIL VILLAGE GOLD EDITION hero 264x264 800x800 96x96 560x560 1

Το Resident Evil Village είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Capcom για την κονσόλα PlayStation 5. Είναι η όγδοη μεγάλη δόση της σειράς Resident Evil και διαθέτει εκπληκτικά γραφικά, έντονο gameplay και μια συναρπαστική ιστορία.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 7 και ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Ethan Winters που ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ευρώπης αναζητώντας την εξαφανισμένη κόρη του. Κατά την άφιξή του, ο Ethan συνειδητοποιεί γρήγορα ότι το χωριό φιλοξενεί ένα πλήθος τρομακτικών πλασμάτων και μια αίρεση με επικεφαλής μια μυστηριώδη φιγούρα γνωστή ως Mother Miranda.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Resident Evil Village είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και οπτικά εφέ, τα οποία αναδεικνύουν την ισχύ του PlayStation 5. Τα περιβάλλοντα και τα πλάσματα του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά λεπτομερή και απίστευτα ρεαλιστικά, δημιουργώντας μια τεταμένη και καθηλωτική ατμόσφαιρα.

Το gameplay στο Resident Evil Village επικεντρώνεται στην εξερεύνηση, την επίλυση γρίφων και τη μάχη. Οι παίκτες πρέπει να αναζητήσουν πόρους, να κατασκευάσουν αντικείμενα και να χρησιμοποιήσουν όπλα για να εξουδετερώσουν μια ποικιλία τρομακτικών πλασμάτων, όπως λυκάνθρωπους, βαμπίρ και άλλα τερατουργήματα. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μια ποικιλία από μάχες με αφεντικά που αποτελούν μια επιπλέον πρόκληση για τους παίκτες.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι συναρπαστική και ενδιαφέρουσα, με πολλές ανατροπές που κρατούν τους παίκτες σε αγωνία. Οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και αξέχαστοι, με μοναδικές προσωπικότητες και κίνητρα που προσθέτουν βάθος στη συνολική εμπειρία.

Συνολικά, το Resident Evil Village είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά Resident Evil και μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς των παιχνιδιών τρόμου επιβίωσης. Με τα εντυπωσιακά γραφικά, το έντονο gameplay και τη συναρπαστική ιστορία του, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ώρες τρομακτικής και συναρπαστικής ψυχαγωγίας στους κατόχους του PlayStation 5.

4. Returnal – PS5

 

Το Returnal είναι ένα βιντεοπαιχνίδι shooter τρίτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την Housemarque και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 30 Απριλίου 2021.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης ελέγχει τη Selene, μια διαστημική πιλότο που έχει ξεμείνει σε έναν εξωγήινο πλανήτη που ονομάζεται Atropos. Η Selene είναι παγιδευμένη σε έναν βρόγχο χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά που πεθαίνει, ανασταίνεται στο σημείο της συντριβής και πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, ανακαλύπτει περισσότερα για τον πλανήτη και τον λόγο για τον οποίο είναι παγιδευμένη στον βρόχο του χρόνου.

Το Returnal διαθέτει έναν συνδυασμό γρήγορης δράσης, εξερεύνησης και στοιχείων roguelike. Τα επίπεδα του παιχνιδιού δημιουργούνται διαδικαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο παίκτης πρέπει να συλλέξει πόρους, να αναβαθμίσει τα όπλα και τις ικανότητές του και να νικήσει διάφορους εχθρούς καθώς προχωράει στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι έχει λάβει θετικές κριτικές για το gameplay, τα γραφικά και τον ηχητικό σχεδιασμό του, με πολλούς κριτικούς να το επαινούν ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το PlayStation 5. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες έχουν επικρίνει την έλλειψη επιλογών αποθήκευσης του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν το παιχνίδι  ή να κινδυνεύσουν να χάσουν την πρόοδό τους.

1529354 SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT PS5 RETURNAL hero 560x560 1

5. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – PS5 Game

 

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που αναπτύχθηκε από την Insomniac Games και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment για την κονσόλα PlayStation 5.

Το παιχνίδι είναι μια αυτόνομη συνέχεια του Marvel’s Spider-Man που έχει αποσπάσει μεγάλη επιτυχία και ακολουθεί την ιστορία του Miles Morales, ενός νεαρού άνδρα που αποκτά ικανότητες που μοιάζουν με αράχνες και γίνεται ο νέος Spider-Man. Το gameplay είναι παρόμοιο με το προηγούμενο παιχνίδι, με έμφαση στην εξερεύνηση, τη μάχη και το web-slinging μέσα στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Οι παίκτες ελέγχουν τον Miles Morales καθώς πολεμά ενάντια σε διάφορους εχθρούς, όπως ο Tinkerer και η συμμορία Underground. Το παιχνίδι διαθέτει μια ποικιλία από νέες κινήσεις και ικανότητες, όπως η αορατότητα και οι βιοηλεκτρικές επιθέσεις, τις οποίες οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εξουδετερώσουν τους εχθρούς τους.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και οπτικά εφέ, τα οποία αναδεικνύουν την ισχύ του PlayStation 5. Τα περιβάλλοντα και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι όμορφα σχεδιασμένα και απίστευτα λεπτομερή, δημιουργώντας έναν καθηλωτικό και συναρπαστικό κόσμο για να εξερευνήσουν οι παίκτες.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από δευτερεύουσες αποστολές και δραστηριότητες, όπως η λήψη φωτογραφιών και η συλλογή αντικειμένων, που προσθέτουν στην επαναληπτικότητα και το βάθος του παιχνιδιού. Επιπλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία game plus, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να ξαναπαίξουν το παιχνίδι με όλες τις ξεκλειδωμένες ικανότητες και αναβαθμίσεις.

Συνολικά, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που βασίζεται στην επιτυχία του προηγούμενου παιχνιδιού, προσφέροντας στους παίκτες μια συναρπαστική και καθηλωτική περιπέτεια ως ο νέος Spider-Man.

00000012489661.mainImage

6. WRC 9 – PS5 Game

 

Το WRC 9 είναι ένα παιχνίδι αγώνων ράλι που αναπτύχθηκε από την KT Racing και δημοσιεύθηκε από τη Nacon για την κονσόλα PlayStation 5.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσημες άδειες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, επιτρέποντας στους παίκτες να αγωνιστούν σε πραγματικές πίστες από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει περισσότερες από 100 διαδρομές από 14 χώρες, η καθεμία με τις δικές της μοναδικές προκλήσεις και εμπόδια.

Το gameplay στο WRC 9 επικεντρώνεται σε ρεαλιστικούς αγώνες ράλι, με έμφαση στο χειρισμό του αυτοκινήτου, την ταχύτητα και την ακρίβεια. Οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν σε κάθε στάδιο αποφεύγοντας τα εμπόδια και διατηρώντας την απόδοση του αυτοκινήτου τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία καιρικών συνθηκών, όπως βροχή και χιόνι, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την πίστα και τις οδηγικές ικανότητες του παίκτη.

Το WRC 9 διαθέτει πολλούς τρόπους παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου καριέρας, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα και να αγωνιστούν σε μια πλήρη σεζόν αγώνων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες πολλαπλών παικτών, επιτρέποντας στους παίκτες να αγωνιστούν μεταξύ τους σε απευθείας σύνδεση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο WRC 9 είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και τα οπτικά εφέ, τα οποία αναδεικνύουν την ισχύ του PlayStation 5. Τα περιβάλλοντα και τα οχήματα του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά λεπτομερή και ρεαλιστικά, βυθίζοντας τον παίκτη στον κόσμο των αγώνων ράλι.

Συνολικά, το WRC 9 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς των αγώνων ράλι και των παιχνιδιών προσομοίωσης. Το ρεαλιστικό gameplay, τα λεπτομερή περιβάλλοντα και οι πολλαπλές λειτουργίες παιχνιδιού το καθιστούν έναν ξεχωριστό τίτλο στο PlayStation 5.

ps wrc 1000 1577267

7. NBA 2K21 Standard Edition – PS5 Game

 

Το NBA 2K21 είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης μπάσκετ που αναπτύχθηκε από την Visual Concepts και δημοσιεύθηκε από την 2K Sports για διάφορες πλατφόρμες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation 5.

Το παιχνίδι διαθέτει βελτιωμένα γραφικά και μηχανισμούς gameplay, δίνοντας στους παίκτες μια πιο ρεαλιστική εμπειρία μπάσκετ. Η Standard Edition περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως η λειτουργία MyCareer, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τον δικό τους παίκτη μπάσκετ, και η λειτουργία MyTeam, όπου οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και να δημιουργήσουν τη δική τους προσαρμοσμένη ομάδα.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ενημερωμένα ρόστερ, στατιστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των παικτών, που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες αλλαγές στο NBA. Επιπλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνει μια βελτιωμένη λειτουργία Neighborhood, όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους παίκτες σε ένα περιβάλλον εικονικής κοινότητας, παίζοντας παιχνίδια, ψωνίζοντας νέο εξοπλισμό και συναναστρεφόμενοι με άλλους.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο NBA 2K21 είναι η λειτουργία MyCareer, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν τη ζωή ενός αστέρα του ΝΒΑ, από τις πρώτες μέρες τους στο κολέγιο μέχρι την τελική τους άνοδο στη φήμη στο ΝΒΑ. Η λειτουργία περιλαμβάνει κινηματογραφικές σκηνές και φωνητική υποκριτική, κάνοντας το ταξίδι του παίκτη πιο καθηλωτικό και συναρπαστικό.

Συνολικά, το NBA 2K21 Standard Edition είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς του μπάσκετ και των αθλητικών παιχνιδιών που θέλουν να βιώσουν τον ενθουσιασμό και την πρόκληση του NBA στο PlayStation 5.

8. Demon’s Souls – PS5 Game

 

Το Demon’s Souls είναι μια επανέκδοση του ομώνυμου παιχνιδιού δράσης του 2009, το οποίο αναπτύχθηκε από την Bluepoint Games και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment για το PlayStation 5.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό κόσμο φαντασίας που ονομάζεται Boletaria, όπου ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός ήρωα που πρέπει να πολεμήσει μέσα από ορδές τεράτων και δαιμόνων για να σώσει το βασίλειο. Το gameplay είναι προκλητικό και αδυσώπητο, με μεγάλη έμφαση στην εξερεύνηση, τη μάχη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Demon’s Souls είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και η εκπληκτική απεικόνιση, τα οποία αναδεικνύουν την ισχύ του PlayStation 5. Τα περιβάλλοντα και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι όμορφα σχεδιασμένα και απίστευτα λεπτομερή, βυθίζοντας τον παίκτη σε έναν σκοτεινό και δυσοίωνο κόσμο.

Η μάχη στο Demon’s Souls είναι επίσης ένα από τα κορυφαία σημεία, με μια ποικιλία όπλων, ξορκιών και ικανοτήτων που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης για να εξουδετερώσει τους εχθρούς. Ωστόσο, η δυσκολία του παιχνιδιού είναι υψηλή και οι παίκτες θα πρέπει να έχουν υπομονή και στρατηγική για να προχωρήσουν στα επίπεδα του παιχνιδιού.

Συνολικά, το Demon’s Souls είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουν οι οπαδοί του είδους RPG δράσης. Το απαιτητικό gameplay, τα εντυπωσιακά γραφικά και η ατμοσφαιρική κατασκευή του κόσμου του το καθιστούν έναν ξεχωριστό τίτλο στο PlayStation 5.

9. Sackboy A Big Adventure – PS5 Game

Platformer

Sackboy: Sumo Digital και δημοσιεύτηκε από τη Sony Interactive Entertainment για την κονσόλα PlayStation 5.

Το παιχνίδι είναι ένα spin-off της δημοφιλούς σειράς LittleBigPlanet, με τον Sackboy ως κύριο χαρακτήρα σε μια νέα περιπέτεια. Το gameplay επικεντρώνεται στο platforming και την επίλυση γρίφων, με επίπεδα που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ταυτόχρονα προκλητικά και διασκεδαστικά.

Οι παίκτες ελέγχουν τον Sackboy καθώς τρέχει, πηδάει και κουνιέται μέσα από μια ποικιλία επιπέδων, το καθένα με τις δικές του μοναδικές προκλήσεις και εμπόδια. Στην πορεία, ο Sackboy μπορεί να συλλέξει αυτοκόλλητα και κοστούμια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουν την εμφάνιση και τις ικανότητές του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Sackboy: A Big Adventure είναι η λειτουργία πολλαπλών παικτών, η οποία επιτρέπει σε έως και τέσσερις παίκτες να παίζουν μαζί τοπικά ή διαδικτυακά. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού και διασκέδασης στο gameplay, καθώς οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να λύσουν γρίφους και να ξεπεράσουν προκλήσεις.

Συνολικά, το Sackboy: A Big Adventure είναι ένα γοητευτικό και ευχάριστο παιχνίδι πλατφόρμας που είναι ιδανικό για παίκτες όλων των ηλικιών. Με τα όμορφα γραφικά, το διασκεδαστικό gameplay και τη λειτουργία multiplayer, αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στη βιβλιοθήκη του PlayStation 5.

ps5 sackboy 1000 1529355

10. Devil May Cry 5 Special Edition Playstation 5

 

Το Devil May Cry 5 Special Edition είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Devil May Cry 5, που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Capcom για τις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Η Special Edition διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά και επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας ray tracing και βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης. Περιλαμβάνει επίσης πρόσθετο περιεχόμενο, όπως την επιλογή να παίξετε ως Vergil, τον δίδυμο αδελφό του Dante και αγαπημένο χαρακτήρα των θαυμαστών της σειράς.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά της Special Edition περιλαμβάνουν το Turbo Mode, το οποίο αυξάνει την ταχύτητα του παιχνιδιού κατά 20%, και το Legendary Dark Knight Mode, το οποίο αυξάνει τον αριθμό των εχθρών στην οθόνη ταυτόχρονα για μια πιο απαιτητική εμπειρία παιχνιδιού.

Συνολικά, το Devil May Cry 5 Special Edition είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς της σειράς που θέλουν να βιώσουν τη γρήγορη δράση του παιχνιδιού και τις κομψές μάχες στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

devil may cry special edition 1000 1575066

Astro’s Playroom ps5

Το Astro’s Playroom είναι ένα γοητευτικό και καινοτόμο παιχνίδι πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από το Japan Studio και περιλαμβάνεται ως προεγκατεστημένο παιχνίδι σε κάθε κονσόλα PlayStation 5. Το παιχνίδι χρησιμεύει ως βιτρίνα για το νέο χειριστήριο DualSense του PS5 και διαθέτει διασκεδαστικό gameplay, εκπληκτικά γραφικά και νοσταλγικό soundtrack.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες ελέγχουν τον Astro, ένα μικρό ρομπότ που πρέπει να πλοηγηθεί σε διάφορα επίπεδα εμπνευσμένα από διάφορα εξαρτήματα της κονσόλας PS5, όπως η CPU, η GPU και το σύστημα ψύξης. Κάθε επίπεδο είναι γεμάτο με προκλήσεις πλατφόρμας, εχθρούς που πρέπει να νικήσετε και κρυμμένα συλλεκτικά αντικείμενα που πρέπει να ανακαλύψετε.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Astro’s Playroom είναι η χρήση του χειριστηρίου DualSense του PS5. Η απτική ανάδραση και οι προσαρμοστικές σκανδάλες του χειριστηρίου χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια απτική και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Για παράδειγμα, οι σκανδάλες παρέχουν αντίσταση όταν τραβάτε πίσω μια χορδή τόξου ή οδηγείτε ένα όχημα, ενώ η απτική ανάδραση παρέχει ανεπαίσθητες δονήσεις και ανατροφοδότηση που ενισχύει την αίσθηση της αφής.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι επίσης εντυπωσιακά, με λεπτομερή περιβάλλοντα και χαρακτήρες που αναδεικνύουν τη δύναμη της κονσόλας PS5. Το soundtrack είναι ένα άλλο σημείο αναφοράς, με νοσταλγικές μελωδίες από κλασικά παιχνίδια του PlayStation που ενισχύουν τη συνολική αίσθηση διασκέδασης και νοσταλγίας.

Συνολικά, το Astro’s Playroom είναι ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι πλατφόρμας που χρησιμεύει ως μια εξαιρετική επίδειξη των νέων δυνατοτήτων του υλικού του PS5. Με το διασκεδαστικό gameplay, τα εκπληκτικά γραφικά και την καινοτόμο χρήση του χειριστηρίου DualSense, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουν όλοι οι κάτοχοι του PlayStation 5.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!